Снимка: PixabayБившият съпруг на херцогинята на Корнуол Камила - Андрю Паркър-Боулс,

...
Снимка: PixabayБившият съпруг на херцогинята на Корнуол Камила - Андрю Паркър-Боулс,
Коментари Харесай

Бившият съпруг на херцогиня Камила е заразен с коронавирус

Снимка: Pixabay

Бившият съпруг на херцогинята на Корнуол Камила - Андрю Паркър-Боулс, се е заразил с ковид, заяви Българска телеграфна агенция.

80-годишният Паркър-Боулс е прихванал болестта на фестивала Челтнам в Глостършър, Англия. Ежегодната конна конкуренция беше проведена сред 10 и 13 март, твърди „ Дейли телеграф “. В рамките на проявата някогашният армейски офицер е контактувал с принцеса Ана, дъщерята на кралица Елизабет Втора, и щерка й Зара Филипс.

Камила и Андрю Паркър-Боулс се разделиха през декември 1994 година след траял 20 години брак. Разводът им беше финализиран три месеца по-късно. Бившата двойка има 45-годишен наследник, Том, и 42-годишна щерка, Лора. Камила се омъжи за принц Чарлз през 2005 година

Новината, че някогашният й брачен партньор се е заразил с COVID-19 идва единствено седмица откакто от " Кларънс хаус " оповестиха, че 71-годишният престолонаследник е дал позитивен резултат за същото заболяване. Принц Чарлз прояви леки признаци и се самоизолира дружно със брачната половинка си в имение в Шотландия. В понеделник престолонаследникът оповести, че към този момент се усеща добре и е прекратил самоизолирането си, напомня изданието.

 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР